Mittwoch, April 19, 2006

also nun gut, heute mal muttersprachlich

sorry leute, aber habe mal bock heute was auf ungarisch zu schreiben...

oh hogy abba a taknyos fenébe...ma reggel amikor felkeltem még semmi bajom nem volt délben még csak szipogtam, jelenleg pedig nem látok a takonytól. elöször az hittem a rohadt komló (nem a szénára nem vagyok szénanáthás, de a komló virágzására igen) virágzik, de nem mert ugye még nincsen május eleje, amikoron szokott, most akkor mi van? aztán kiderült mi van.
komolyan mondom mielött legközelebb valaki váratlanul ledugja a nyelvét a torkomon, részletes orvosi történetet akarok látni...
mert ugye az úgy volt, hogy álldogállok ottan a tíz tizenkettöben az egyik ismerösömmel, éppen monyóka bekrepált kapcsolatát tárgyalgatjuk, erre a mondat közepén gondola egyett és már turkál is a számban a nyelvével, zerót reagálván szabadulási szándékomra. kicsit eltartott az akció, mivelhogy magaska és nagyobbacska is mint én, de sikerült, és én szégyen szemre bizony elszaladtam.
a mosdóban üldögélve, azon gondolkodám, hogy 1. ez most komolyan megtörtént? 2. van e köze a flaska tequilának a dologhoz? 3. istenkém most mit csináljak, mivel ezen személy szamomra nemtelen, nemhogy fiú vagy lány, hátcsak barát, a fene vigye el!!!
három kávé, másfél óra hallgatás és a levegöbe bambulás után megeggyeztünk, hogy a dolog nem történt meg.
de maradandó nyomot hagyott bennem a dolog, az ö nátháját.
az legutóbbi pasim mandulagyulladást sózott rám az elsö csók után, ez meg a náthát.
a fenébe, tele a mamuszom, szabad szerelem, szabad szex, jöhet, söt ide vele! de csak az orvosi kontroll után!!!
oh hogy abba a taknyos fenébe!!!

1 Comments:

Blogger Lux said...

Ganz Deiner Meinung :-)

5:33 AM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home